Om oss

Här på Nödlån.se jobbar vi ständigt med att försöka göra ekonomi lite mindre svårbegripligt för lekmannen och det är en av de viktigaste sakerna som vi kan bidra med. Vi har 10 års erfarenhet av lånebranschen och att skriva om lån och privatekonomi, så här hos oss kan du känna dig trygg.

Vi är tre anställda i företaget, varav två av oss arbetar med content och research och en av oss arbetar med design och programmering. För oss är det viktigt att skapa en bra hemsida som är lätt att använda, vilket innebär att vi lägger stor vikt vid detta.

Vi finns här för er

Hos oss behöver du inte bli förvirrad över svåra begrepp, utan vi förklarar och förenklar på ett sådant sätt så att alla kan förstå. Vi visar de viktigaste allmänna uppgifterna först och främst, men man kan också få information om de specifika kreditgivarna, om man är intresserad av det.

Vi har tre mål och dessa är att du dels ska få ett godkänt lån med schyssta villkor, dels att sajten ska vara användarvänlig och dels att texterna här hos oss ska innehålla korrekt fakta. Då vi som skriver texterna för sidan är kunniga inom just lån och ekonomi så är ni garanterade texter skrivna av personer som har full koll på allt som har med lån att göra. Det är bara att läsa igenom informationen här på sidan och sedan har du en bra grund att stå på!

Endast välfungerande kreditgivare

När det kommer till kreditgivare så har vi en bred databas och här hittar du endast de kreditgivare som har välfungerande utlåning. Vi ser till att försöka ha bra och unik information om kreditgivarna.

Om skribenten Erik

Mitt namn är Erik Hedman, som ni kanske läst i sidebaren på sajten. Jag har lång erfarenhet som ekonomiskribent, då jag har skrivit inom detta segment i 5 år. Hade själv dålig ekonomi ett tag med höga kreditkortsskulder, som sedan övergick i snabblån. Genom denna process lärde jag mig mycket om lån, inkasso och skulder.

Jag har min bakgrund inom journalistik, vilket innebär att det skrivna ordet är mitt gebit. Min utbildning har jag från högskolan i Halmstad och har därefter skrivit hundratals texter inom detta ämne.

Kontakta oss om du har frågor och följ oss gärna på Twitter.

Se även vårt betyg på Trustpilot